SHARE
Zwangerschap & Geboortezorg | 
Mijn Kind.Online | 
Landelijk

Mijn Kind.online

Mijn Kind.online als onderdeel van het landelijke programma voor VIPP Babyconnect

Het is voor zowel (aanstaande) moeders, als partners en het (ongeboren) kind belangrijk, zo goed mogelijk te beginnen. HINQ heeft samen met diverse partijen in de geboortezorg het initiatief Mijnkind.online (https://mijnkind.online/) gestart. Dit programma wordt o.a. ingezet voor het opsporen van kwetsbare zwangeren/ouders (Mind2Care, Connect2grow) en wordt op landelijk niveau door vele professionals gebruikt en ingezet binnen de behandeltrajecten.

Mogelijkheden van MijnKind.Online

Met MijnKind.Online kan dat. Binnen MijnKind.Online is het mogelijk om als (aanstaande) ouders met zorgverleners direct te communiceren, online. Daarnaast kan toegang gegeven worden tot persoonlijke zorgprogramma’s en kan zowel zorgverlener als ouders inzicht krijgen in alle gegevens rondom een zwangerschap. De zorgprogramma’s zijn samengesteld door de eigen verloskundige, gyneacoloog en de kraamverzorgende.

Door gezamenlijk gebruik van MijnKind.Online is het mogelijk zo optimaal met elkaar samen te werken zodat zwangerschap en geboorte zo goed mogelijk worden begeleid.

Op dit moment nodigen professionals in de geboortezorg per maand 600 gebruikers uit voor deelname aan het behandeltraject.

10 institutions
400 professionals
3000 users/patients

In samenwerking met...

Reviews